Drömmen blev såld

Enda sedan vårt drömradhus blev sålt innan budgivningen så har det mesta känts lite hopplöst, framför allt drömmen om radhus. Det där radhuset var verkligen allt vi ville ha! Och så fick dom ett bud en dag innan budgivningen skulle starta och sålde det! Så himla typiskt, känns som att det inte kommer dyka upp något lika bra någonsin igen. Vi är inne på hemnet varje dag och kollar men inget lockande dyker upp. Vi har i alla fall bestämt oss för att hyra så länge, så vi kan leta i lugn och ro. Men det känns ganska tröstlöst just nu. Inte för att det är något som helst fel på att hyra men vi har ju längtat efter ett radhus så länge nu! Jag har ju en hel del poäng hos gavlegårdarna så jag borde kunna få en hyfsad lägenhet där. Ola däremot skulle ha det betydligt svårare att hyra.

Idag ska den tredje och sista mäklaren komma och kolla på lägenheten också. Sen får vi väl se vilka Ola väljer jag tänker inte lägga mig i beslutet eftersom att jag inte äger lägenheten. Men vi ska i alla fall försöka hinna tapetsera om i köket och eventuellt lägga nytt klick-golv i hallen innan försäljning. Det kan nog dra upp helhetsintrycket på lägenheten en hel del tror vi.

1 kommentar

  1. fy vad tråkigt, och vad jag känner igen mig! jag och sambon är också inne på hemnet varje dag och letar bostadsrätt. hittade en för ett tag sedan, mitt i centrum men i stort behov av renovering. såldes billigt och ingen hade visat intresse alls de månaderna den hade varit till salu. och såklart är det någon som budar dagen innan vi tänkte lägga vårat bud. 🙁 jag är fortfarande besviken och ledsen, den lägenheten hade varit perfekt för oss. vi sa att vi budar inte över, för det är den inte värd om all renovering ska till. tråkigt, men vad kan man göra. :/

    hoppas verkligen ni hittar något snart! vet hur det är, det tär ganska mycket på en att leta ett nytt hem faktiskt.

    och söt vovve hade du ju också såklart! 🙂

Leave a Reply