Askas overall

Vi köpte ju en overall från Hurtta i tisdags, inte en sån där vattentät utan bara en vanlig fleece. Det har ju varit så jäkla kallt de senaste dagarna och Aska har ju frusit så in i norden. I Gävle var det ju runt -18 och det är kallt för en hund som inte har någon ordentligt päls. Här har de varit -17 men nu är det varmare igen. Men overallen sitter jättbra i alla fall! Hon kommer nog växa ur den fort men då får vi sälja och förhoppningsvis så blir det vår snart så vi kanske inte kommer behöva en ny! När hon växt färdigt ska hon i alla fall få sig en vattentät.

3 kommentarer

  1. haha, sååå söt! tur att ni inte riskerar att träffa på oss ute för både jag och berit hade tvingat oss fram för att hälsa. jag för att tvångsgosa och berit för att peta med tassen på den söta lilla vovven! 😉 men jag håller med, det är irriterande när folk inte frågar. jag har som tur är inget direkt problem med det iaf, berit hälsar om hon vill. brukar bli ett artigt nosande på handen och sen är hon inte intressead oftast. och hon springer aldrig fram till främmande heller som tur är.

  2. hihi lill plutten tur ni klär er varmt i kylan.

  3. Nej men åh så rart! 🙂 Och väl behövt i den här kylan. För närvarande är det -20 grader här, ett par mil norr om sthlm.

Leave a Reply