I don´t shine if you don´t shine

Hur mycket energi tar det egentligen att ge någon en komplimang eller en positiv kommentar? Hur mycket energi tar det egentligen att säga något snällt istället för något elakt och dumt?

Inte särskilt mycket alls tycker jag, men det är så mycket roligare att ge positiva kommentarer och komplimanger istället för massa negativa saker. Ändå är det så många som lägger ned så mycket energi på att se så negativt på i stort sett allt eller allt som inte gynnar dom. Jag förstår inte riktigt det. Istället för att säga att någons husdjur är fult eller att någon har fula kläder kan man väl bara vara tyst? Eller säga det postiva med den saken som man klagar på.

Blir så less på alla som gör sitt bästa för att vara negativa och försöker dra ned alla i sin närhet med sig. Såna personer verkligen suger ur en energi och ork.

Leave a Reply