Ester

Har inte så mycket att skriva just nu, vi var hundvakt till Ester i helgen. Gick superbra och var supermysigt att ha två små gårdshundar som ville vara nära. Fick mig både att vilja ha en till hund och att inte vilja ha en till hund. Det är inte så att Ester får mig att inte vilja ha en till hund, hon är hur underbar som helst. Men sen är det ju så att det är enklare med bara en.

Hade träning med vår underbara lydnadsgrupp i söndags, kom som vanligt därifrån med lite nya tankar och en känsla av att kunna ta nya tag och förbättra det som inte fungerar. På kvällen hade vi kick-off med lydnadsgänget på Valbo BK också, hur mysigt och trevligt som helst!

5 kommentarer

  1. Åh, ser att du tråcklat på stackars Ester ett täcke. Med det klart, det var ju lite kyligt och kantbandet matchade fint till din hårfärg ;o)

    1. Ja hon frös ju stackaren! Och kantbandet matchade håret perfekt, det är ju viktigt med att ha snygga och många prylar och allt ska ju matcha både hund och matte så klart 😉

  2. Sv: Tacks så mycket! 🙂 Jo, testade en ny uppladdningssida, mycket bättre kvalitét, reklam dock men den kunde man ju klicka bort 🙂

  3. Söt hon är Ester. Kul med Kick-off med lydnadsgänget! =)

  4. söt liten dam med fint namn! 😉

Leave a Reply