Internet..

Ibland vill man bara skrika eller gråta. La ut en tråd på ett forum angående ett problem jag har. Denna tråd hamnade sedan på en grupp på facebook där folk genast började kalla mig för olämplig hundägare och tyckte synd om min stackars hund. Ibland orkar jag bara inte, jag har gått på niten med att lägga ut för mycket på internet förr och är i regel väldigt försiktig med vad jag skriver. Men jag trodde ärligt talat inte att en tråd där jag frågar om råd skulle urrarta såhär mycket.

Såna här dagar är det i alla fall underbart att få komma hem och krama om min “stackars” hund.

Extra tråkigt känns det dock när det var en av rasklubbens styrelsemedlemmar som utalade sig illa om mig och mitt hundägarskap och bland annat kallade min hund för en “stackars hund” då syftat till att jag var en dålig ägare.. Jag vet ju vilket medlemskap jag spar in pengar på nästa år. En klubb vars styrelsemedlemmar ägnar sig åt att kritisera okända människor på nätet och nätmobba är ingen klubb jag vill vara med i.

4 kommentarer

  1. Ja, ibland förundras man över hur mycket folk “vet” om andra och andras hundar… Hoppas att du kan skaka av dig det.

  2. Hej! Såg din tråd på Buke här om dagen och nu ramlade jag av en slump in på din fina hemsida. Bry dig inte om vad folk skriver för skit på nätet. Jag har efter några rejäla sågningar (bla på Buke i en tråd om hästar) slutat att ta upp mina problem på forum. Forumen vimlar av självutnämnda “experter” som låtsas att de vet allt.

    Du kommer säkert att få ordning på din vovve och jag tror inte att hon är överaktiverad.

    Lycka till/ Ylva

  3. Problemet är att folk brukar tycka för mycket och är vanligtvis alldeles för snabba på att dra slutsatser och bedöma andra. Jag ogillar starkt alla hundforum på nätet för att alla som sitter där och skriver är “hundexperter”, värsta “hundtränare” och “hundpsykologer”. En del skriver så mycket där att man kan inte låta bli och undrar om de har någon tid kvar från skrivandet för deras egna hundar.

  4. Alla ska alltid ha så sjukt mycket åsikter när man pratar hund, som du säger du känner din hund bäst! Men sen när man söker stöd hos folk är det trist att folk ofta utnyttjar det och man blir ledsen istället, alla säger ju olika idag det gäller att hitta något som passar ens egen hund och vårat liv tillsammans. Har råkat ut för samma sak flera gånger och det är så jäkla tråkigt att man tar åt sig också.. Jag tycker du iaf verkar lägga ner massor av tid och kärlek på dina hundar och det är väl det som är viktigt? 🙂

Leave a Reply