Bästa vän

Aska är verkligen min bästa vän och trognaste följeslagare. Vi är tillsammans cirka 21-22 av dygnets 24 timmar jag är så glad att just hon är min hund.

3 kommentarer

  1. Svar: Håller med dig till fullo och dom som har sina hundar lösa utan inkallning förstör faktiskt för oss som kan ha hunden lös utan att störa.
    Spelar ingen roll om hunden är snäll eller inte när den kommer rusande, våra chihauhuor blir rädda och dom andra gillar inte att bli påsprungna av hundar dom inte känner.

  2. Hejsan!
    Tack för din stöttande kommentar. Jag fick faktiskt tips om Carina Persson av PS.Hundar som kommenterat här också. Jag ringde och lämnade ett meddelande och så ringde hon upp någon dag senare. Hon gav ett fantastiskt bra intryck och vi har pratat mycket om mina problem och om eventuella lösningar. Hon var inte rädd för att säga vad hon tycker istället för att erbjuda långsökta metoder bara för att tjäna pengar. Jag och Texas ska till henne i nästa vecka för att göra en utvärdering inför eventuell omplacering. Skönt att hitta någon man känner förtroende för!
    Mer info plus telefonnummer finns på:
    http://www.evabodfaldt.com/omcarina.asp

  3. den fick 3 stjärnor för att den var lite för låång 🙂 men annars håller jag med dig, en väldigt bra film!

Leave a Reply