Snart är dagen D här!

Det närmar sig!
Det närmar sig!

Anna ringde mig en eftermiddag i September. Jag satt i skolan och väntade på att föreläsningen skulle börja. Hon berättade att hon hade en idé, en idé som hade med hundsportens insamling till musikhjälpen att göra (temat för året är: “”Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet” väldigt bra tema). Redan där fångade hon mitt intresse eftersom att jag tycker Musikhjälpen är en oerhört bra grej. Anna berättade mer om projektet och avslutade i stil med “Tror du att ni klarar av det?”. Jag kände att vi får så lov att klara av det, det här vill jag bara inte missa! Det dröjde inte lång tid innan förberedelserna kom igång ännu mer efter att jag sagt att jag var på. Vi har varit en hel del hundmänniskor som lagt ned väldigt mycket tid på det här, inte allra minst Anna, Sofie & Emma! Det har varit en rolig och lärorik resa på flera sätt. Det som ska göras har så vitt vi vet aldrig skett förr och det kommer bli hur bra som helst!

Jag är så glad att jag känner så härliga hundmänniskor som inte är rädda för att hitta på saker. Det känns som en stor ära att få vara med om den här häftiga! Inför helgen känner jag mig förväntansfull, nervös och pirrig! Men framförallt ska det bli så fruktansvärt roligt!

Det som har varit mest givande hittills är att se både människor och hundar utvecklas, både mig själv och min hund men framförallt vissa andra som gjort en otrolig resa på kort tid! Ni kommer att få se resultatet väldigt snart! Mer info om hur ni bär er åt för att få ta del av det här kommer närmare helgen!

Leave a Reply