VoH-köttbullar

Påbörjade köttbullarna jag skrev att jag skulle göra igår men gjorde klart dom idag. Igår kväll “vägrade” Aska lämna köket under tiden jag höll på med köttbullarna och under tiden dom var inne i ugnen (jag valde att ugnsbaka mina istället för att steka dom) hon låg inne i köket och gnällde haha! Jag gjorde bara en halv sats och det räckte ganska bra än så länge. Dom gick verkligen hem i alla fall så det var klart värt besväret även fast jag som vegetarian höll på att dö äckeldöden när jag gjorde i ordning dom 😉

Vi får se om dom duger ikväll på klubben, Aska har varit lite seg på senaste tiden och jag vet inte om det beror på att det är ett löp på gång eller ej. Hon löper så klart inte just nu (då hade jag inte tränat på BK) men hon brukar kunna bli lite seg både innan, under och efter löpen. Jag hoppas att det är löp på gång i alla fall så det inte beror på att hon tycker träning är tråkigt eller ännu värre att hon är sjuk på något sätt. Men jag minns att jag var lika orolig för att hon var sjuk inför förra löpet..

 

Förresten så vill jag passa på att tipsa om Bloggtoppen på vovve.net, det är ett jättebra sätt att hitta nya bra hundbloggar på!

4 kommentarer

  1. Kul att köttbullarna gick hem! =) Första gången jag gjorde det så ville inte Sendit gå ut ens en gång. Och när jag väl fått ut henne och hon gjort sitt så var det raka vägen in i köket igen. =)

  2. Heey heey! Såg inte helt fel ut! Jazz som är så svårbelönad när det kommer till matbelöningar kanske hade uppskattat detta. Hur blev dom i konsistensen? Blev dom fasta så att man kan dela dom i ännu mindre bitar?

  3. Åh det här har jag också tänkt testa! 🙂

  4. Glömde du av mig? 😀 Hade varit kul att veta hur köttbullarna blev 😀

Leave a Reply