Roligare mat

Vi brukar blanda ut Askas mat med olika bär och grönsaker för att hon ska få lite mer “bukfylla” och för att det är nyttigt och nu tillsätter vi även laxolja. Sen tror jag att det blir roligare för hunden att äta också om det inte är samma sak varje dag! Jag tycker i alla fall hennes mat ser färggrann och trevlig ut 😉 Jag mår så löjligt bra av att veta att Aska får mat av bra kvalité, slår ännu ett slag för Vom og Hundemat!

5 kommentarer

  1. Äter hon allt utan problem? Berit äter ju allt man ger henne men Esther är fortfarande lite tveksam till vissa saker men hon blir bättre och bättre!
    Ja visst är det en mycket bättre känsla än att ge torrfoder?! Och så mycket roligare att faktiskt få planera och fundera lite!

  2. Kan inte annat än hålla med!

  3. Det verkar vara ett väldigt bra foder. Verkar som att många är nöjda med det.

  4. Sv: det är ok att du frågar i kommentarer, fast jag publicerar inte dem. Persilja är mycket nyttig för hundar http://cutiepiepolly.blogspot.se/2012/03/persilja-for-hundens-halsa-och-frasch.html Jag gav Polly massor i början. Basilika är också jätte bra. Den stimulerar matsmältningen och främjar apetiten. Ge inte varje dag utan kanske var annan var tredje dag. Unvick ge basilika om hunden ska ha valpar, det finns risk för missfall. Annars är det nyttigt. Ge både blad och stjälkar.

  5. Ibland blir man ju nästan lite sugen själv! Håller med om att det ser mycket godare, trevligare och färggladare ut – och känns rätt i magen! Vi slår också några extra slag för varierad mat 🙂

Leave a Reply