Ibland..

Ibland får jag för mig att jag vill ha en till hund, men oftast inser jag hur skönt det är med bara en än så länge. En till hund kommer det bli så småning om, har i stort sett bestämt ras och även kollat in några uppfödare som jag tycker verkar intressanta. Men det lär nog dörja en tre-fyra år till. Om två år kommer det dock ev en kull som jag tycker verkar väldigt intressant, jag har haft väldigt lite kontakt med den uppfödaren då jag frågat om rasen osv. Funderar på att ev åka och hälsa på hos denna uppfödare men vi får se hur det blir. Två år är ju inte så lång tid och då kommer Aska bara vara 3,5 år skulle gärna se att hon är äldre än så när nästa hund kommer in i familjen.

Men planer och funderingar är det inget fel att ha 😉 Jag tror också att man tjänar på att vara i kontakt med uppfödare tidigt och åka runt och hälsa på hos dom man tycker verkar bra. Nästa hund blir i alla fall ingen gårdshund, det blir en hund av brukshundsras!

3 kommentarer

  1. Jag funderar också på en till hund och har bestämt mig för att det ska bli det någon gång. Förhoppningsvis till nästa sommar. Vilken ras är det du är inne på?

  2. Absolut inte!! Haha! Skrift är inte alltid det bästa sättet att kommunicera 😉 Jag blir ju också nyfiken på vad det är för ras du funderar på. Jag som är uppvuxen med bruksraser och haft bruksraser så länge jag har haft hund! Schäfer, Rottweiler, Aussie och nu har jag en Malle:)

  3. Det där låter spännande, vilken ras är du inne på? Vi väntar också på rätt kombination, Felice är ju ännu ung men jag ser inte det som ett problem- hon har ju hunnit gå igenom ungdomsfaserna innan valpen kommer iaf=)

Leave a Reply