Backa del 2

Jag är inte den bästa klicker-tränaren men jag försöker så gott jag kan 😉 Har äntligen fått tid att fortsätta läsa “Skjut inte hunden”, där står det b.l.a att man ska ha kritierierna klara även inför nästa steg i inlärning och ha en planerad shaping-plan. Det är väl där jag brister, på planeringen alltså.. Men det kunde vi konstatera redan när vi gjorde en SWOT-analys av oss själva och hundarna en hel del av mina problem (får in skit i kedjor osv) beror på att jag inte planerar, jag mest bara kör på utan att tänka så mycket och hoppas det blir bra 😉

 

4 kommentarer

  1. Ni är så duktiga! Jag är likadan… Jag planerar mest bara vad vi ska träna på, sen kör jag. Så jag skulle nog också behöva få in den rutinen att verkligen planera varje steg.

  2. Sv: Ja, jag tänkte ta en paus från det momentet på någon vecka eller så och köra andra saker istället. =)

  3. så roligt att se video på er träning 🙂 och roligt att jämföra oss själva med er, stoooor skillnad, inte bättre eller sämre utan bara annorlunda 🙂 och intressant att läsa om din attityd till träningen och sådant.

    det är så svårt att planera träningen… det måste jag också börja göra… Polly har lärt sig de flesta enkla moment, jag känner att det är dags att gå vidare och höja plankan. Hon kom igång och kom ihåg allt hon lärt sig och glömt 🙂 var bara en tillfällig minneförlust alltså:)

    Har märkt nu att Aska ser ganska muskulös ut, det är rart det! kul att hon får röra på sig så mycket

  4. Emma, TACK SÅ MYCKET för de här videon! Jag lärde Polly att backa igår och hon tycker att det är skit kul och bjuder på “backa” nu heeeela tiden. Jag skrattar tills jag gråter, det är så gulligt 🙂

Leave a Reply