Lightroom

Ola fick låna sin lillebrors kamera inför tävlingen i lördags, tanken var att han skulle filma mig men den filmen raderades då det inte kommer något bra ur att jag sitter och tittar på den 😉 Men vi passade på att filma lite i stugan och resultatet kan ni se i inlägget med filmen där vi tränar lite. Jag fotade också med den då han hade ett väldigt trevligt objektiv, dock måste kameran haft några konstiga inställningar. Jag såg det så klart när jag fotade men orkade inte riktigt engagera mig i att luska ut hur jag ändrade dom (hans kamera är flera år nyare än den Canon jag brukar fota med så menyerna är helt annorlunda lite förvirrande när man är van vid sin egen ;)), färgåtergivningen blev nämligen väldigt dålig. Men det fixade jag i lightroom och tycker faktiskt det blev rätt bra även fast bilden är fotad i JPG och inte RAW.

3 kommentarer

  1. Oj, vilken förbättring! =)

    Sv: Ja, jag brukar säga “Oj!” om det blir lite tokigt när vi kör moment som har flera delmoment. Så att hon vet var det blev fel. Jag har dock aldrig tänkt på det viset att nosandet är en konsekvens av att det är för svårt. Men ska ha det i åtanke nu.

  2. enorm skillnad! vad är Lightroom? jag är så dålig på bildredigeringsprogram… jag redigerar knappt mina bilder, använder bara några inställningar i Digital Photo Pro.

Leave a Reply