Slut på ord

Jag vet inte vad jag ska skriva längre, jag har slut på ord helt enkelt.

Allt känns jätte bra med Missy nu. Men jag har för bråttom, jag vill att hon ska lära sig galopp skänkeln NU, jag vill kunna hoppa en meter på henne imorgon, jag vill kunna rida ett pass på banan där hon går i fin form i alla gångarter, jag vill kunna göra skänkelvikningar i trav osv osv. Jag vill kunna jobba med galoppen, drömmen är den dagen då vi kommer kunna fatta galopp på ridbanan med en enkel galoppfattning. Det kommer vara underbart.
Hoppade i förrgår och red lite i hagen igår. Gick ganska bra igår faktiskt fick fram en arbetstrav som jag blev rätt nöjd med. Jag skulle dock behöva rida för instruktör. Men vet inte om jag får ut så mkt av det som ryttare på Missy, inte än skulle jag rida för instruktör skulle det mest vara på hennes utveckling som lektionerna skulle bli inriktade. Visst skulle även jag få ut en hel del av det också, vi skulle utvecklas tillsammans men jag vill utvecklas i förväg så jag får lära mig nya saker. Kanske lånar Mackan eller provar några lektioner på Missy och ser hur det går. Det är ju det att hon inte kan galoppskänkeln än som är det största problemet.

En av våra mostrar var med och red en kortis på Mackan igår. Hon hade inte ridit på elva år och jag måste säga att hon klarade sig väldigt bra. Mackan började hoppa lite i traven men hon gick bara på han så var problemet löst. Hon gjorde det väldigt bra tycker jag.



Som ni ser så är min sist i akut behov av förbättring.



Susanne rider för första gånge på 11 år!

Leave a Reply