Korven

Korven, det är Askas nya namn. Sagt med en rejäl dos kärlek såklart för det är ju inte hennes fel att hon är en liten korv, eller var. Hon väger fortfarande lite för mycket men hon har i alla fall gått ned rejält! Anledningen till att hon blev tjock var för att hon fick väldigt fet mat, jag upplevde det som väldigt bra för klådan men inte så bra för resten av kroppen.. Hann tänka att “Oj nu börjar hon nog bli lite tjock?” Och så var hon helt plötsligt jättetjock! Många skulle nog säga att hon är i fint hull men av de här två bilderna så vet jag vad jag föredrar iaf!

 

Skärmavbild 2015-11-06 kl. 13.42.02

IMG_2634

3 kommentarer

  1. Vilken trevlig blogg du har! 😀

    Jag och några kompisar har startat ett UF-företag, vi säljer LED-lampor så att du och din hund går säkert nu i vintermörkret. Är du intresserad av våran produkt så kan du kolla in våran FaceBook sida, tack i förhand 😀

    https://www.facebook.com/SafeDog-UF-1509536049340172/

  2. vilken fin hund 🙂

  3. Det där känner jag igen.. att när man börjar inse att hunden börjar bli tjock så… tjoff.. ja., man vet knappt hur det har gått till! Jag upptäckte det inte riktigt förrän för två veckor sedan då min hunds brorsa flyttade in hos oss (pga att hans matte blivit allvarligt sjuk). Då såg jag ju skillnaden och mindes att det var så han brukade se ut… så nu är det inte godisbelöningar, och inga matrester till honom!!

Leave a Reply