Allergi suger!

Aska har aldrig varit så dålig i sin allergi som hon varit den här vintern. Hon brukar vara mycket bättre under sommaren men under sommaren som var hade hon lika mycket problem som under förra vintern. Jag vet inte om det berodde på det kalla vädret eller vad det kan ha varit. Jag vet inte heller om det är vad som bidragit till att hon varit så dålig den här vintern. Ibland känns det som att hon blir dålig så fort vi kommer igång och tränar, jag vet int

e om jag är paranoid och tror det beror på att hon fått i sig godis ute eller om det faktiskt är så. Jag blir också nojig över att det beror på att hon får i sig för mycket  protein när hon får godis som belöning.

Vi ska till Djurakuten på onsdag, får se vad dom har att säga. Just nu känns det som att det inte finns så mycket vi kan göra förutom att härda ut. Jag funderar ärligt talat på om hennes vaccin har någon effekt alls..

Såhär ser hon ut på öron och tassar just nu 🙁 Framtassarna är helt okej ändå men på vänstra örat har hon kliat bort jättemycket päls 🙁

img_0243.jpg img_0245.jpg img_0252.jpg img_0247.jpg img_0246.jpg img_0248.jpg img_0249.jpg

 

1 kommentar

  1. Usch, det låter verkligen jobbigt med allergi! En av mina vänners blandras har också kvalsterallergi, fick min vän nyligen veta. Hon har fått vaccination så vi håller tummarna för att det hjälper. Jag tänkte tipsa om skor till din pälskling, så hon inte kommer åt att klia. Jag syr måttanpassade hundgrejer och skulle säkert kunna sy ett par skor om du vill? Min hemsideadress är http://www.prickenssystuga.se – finns sida på Facebook med om du vill komma i kontakt med mig. Vet att det hjälpt andra med allergi att ha t.ex. fleecetossor inomhus så att hundens kliande inte gör så stor skada.
    Hoppas Aska kommer in i en bättre period snart, lider med er! Kram

Leave a Reply