Bilder från stallet

Snacka om att det var helt underbart väder idag! Solen sken och det var bara några minusgrader. Tänkte att jag skulle passa på och fota Missy i hennes nya ylletäcke som jag är löjligt nöjd med, men bilderna blev inte nå bra, vet inte vad som blev fel.

Tömkörde henne i skogen idag, jäklar vilken fart hon hade, var nästan som att hon hade som mål att dra omkull mig och släpa mig efter i tömmarna.. Höll på att snubbla flera ggr, hon lyssnade ganska bra för det mesta men rätt var det var så tågade hon iväg i sin egen takt och ignorerade mina försök att få henne att sakta ned/stanna totalt, jäkla sto! Efter turen i skogen så fick hon en kort massage, hade så ont i axlarna och var så trött efter att ha pulsat efter henne i stundtals djupsnö i 45 minuter. Får bli mer massage imorgon! Håller på att vänja in henne vit BoT ryggvärmaren som jag äntligen fått, hon fick ha den i cirka 30 minuter idag medans jag donade i stallet, hon tyckte det var skit tråkigt att bara stå där. Den verkar i alla fall ge effekt, hon var varm under när jag tog bort den, häftigt tyckte jag 😉

Ska försöka ta mig iväg till affären snart och handla lite inför imorgon, måste sätta igång och baka litegrann tills på lördag. Har morgonen i stallet imorgon, ska rida ut på Roxan och en kompis ska låna Grimar så jag hoppas att jag är hemma innan två så hinner jag baka!

Idag var verkligen en underbar dag, det var bara så jävla gött att leva idag.

6 kommentarer

  1. Hon ser lite busig ut på en del bilder…

  2. Hon ser ut som en riktigt sportponny 😉

  3. fina fina Missy! Vilket fint jobb du har gjort med denna häst=)

  4. Med bilderna tror jag att det kan vara att bakgrunden är så väldigt ljus, medans hon fick lite skuggor på sig och blev mörkare och drag försvann lite. Sedan har jag en för mörk skärm också. Jag vet inte. Men det kan vara en gissning! <:

  5. Lojs: Du har säkert rätt, det är ju skit svårt att fota mörka djur mot snö =/ Använde en upplättningsblixt men det verkar inte ha fungerat tyvärr. Min skärm är ju tvärt om nästan löjligt ljus, blir så med LED o.O

  6. Nå, det är ju alltid spännande att utvecklas i ett område. Nu har du fått en utmaning inom foto. Embrace it! <:I know you can make it!

Leave a Reply