Ny design!

Jag har fixat en ny design till bloggen. Var dags för ett ansiktslyft eller vad säger ni? Håller också på att jobba på en egen blogg där jag kommer lägga upp massa foton som är helt orelaterade till hund. Idag var vi till Ingbo Källor och jag fotade massor av bilder där Aska inte ens var med i bild och vill fylla den bloggen med foton jag tar helt enkelt.

Aska tyckte det var superroligt att åka till ett nytt ställe men jag får komma ihåg att ta med flytvästen nästa gång vi åker någonstans där det finns vatten! Hon vill bara bada och det fick hon göra också fram tills hon nästan trampade på en orm! Sen har hon fått lite knäck i lurarna också, hon går ofta lös här hemma men hon hade inte riktigt tid att lyssna idag. Det var för mycket nytt och spännande helt enkelt.

Hon var också supermodig och vågade gå hela vägen över en av källorna på en stam som fallit ned i vattnet. Första gången gick hon ut på den helt självmant och jag trodde inte hon skulle gå på hela men det gjorde hon! Andra gången fick jag locka henne lite, lägget in en film på det längst ned i inlägget!

 

Foto: Niclas Stjernstedt

Foto: Niclas Stjernstedt

Leave a Reply