Hundsportens Flashmob!

Det händer i år igen! Ca 50 förare med tillhörande hundar går ihop och gör en flashmob i förmån till Hundsportens insamling i Musikhjälpen! Jag och Aska är så redo och taggade som man kan bli! I år ska vi dessutom göra den utanför buren med kamerorna riktade mot oss, häftigt!!! Förra året samlade Hundsporten in över 200 000 kr och våra flashmobs genererade i nästan 15000 kr. Det känns stort att ha varit med och bidragit till det. Årets insamling är i skrivandets stund uppe i 24,525kr! Det är en ökning med snart 20,000 kr sen igår!

kjolliten

Vart kan jag se detta kanske ni undrar? Här kommer dag, tid och plats! Älskar ni hundar kommer ni även älska detta!

 Uppsala: 13/12 utanför glasburen runt 13.30-ish!

Stockholms Hundmässa: 14/12 runt 17.40 i finalringen!

Båda uppvisningarna kommer även att streamas. Den i Uppsala kommer att streamas på SVT Play och den i Stockholm kommer förmodligen att streamas via SKK. Men flashmoben upplevs givetvis bäst på plats för den som har möjligheten!

Här och här hittar ni inläggen om förra årets flashar! Det var bland det roligaste och häftigaste jag och Aska gjort hittills. Jag tror att det kommer bli minst lika häftigt i år!

2 kommentarer

  1. men vad roligt! jag bor ju i Uppsala, så det måste jag ju gå på 🙂

    1. Ja det tycker jag du ska göra! Det kommer bli jättebra! Och vi behöver all support av andra hundsportare som vi fan få!:)

Leave a Reply