Hur motionerar du din hund?

Häromi kontaktade mig och undrade om jag ville skriva några rader om hur jag motionerar Aska. Det gör jag gärna!

Personligen har jag sedan vi skaffade hund blivit väldigt ovillig att gå långa sträckor då jag inte kan ta med mig Aska. Jag menar absolut inte att jag tar bilen överallt. Men jag kan inte låta bli att känna att det är bortkastad tid att promenera längre sträckor utan henne. Dessutom är ju en promenad med Aska som sällskap alltid trevligare än en promenad utan henne! Jag tror nog att en del hundägare känner igen sig i det tänket?

Både jag och husse är noga med att Aska ska få ordentligt med motion. Bland annat så åker vi till hundsimmet en gång i veckan, det är något som Aska verkligen älskar! Men jag vill som ni kanske förstått väldigt gärna kombinera min motion med Askas motion. Jag kan ju givetvis inte ta med henne till gymmet men vi kan löpträna tillsammans! Aska tycker tyvärr att det är ganska trist att springa så just nu jobbar vi med att försöka få upp motivationen. Jag tar gärna emot tips hur vi ska lyckas få Aska att tycka att springa faktiskt är roligt!

Vill ni ha tips på olika sätt att aktivera sin hund så kan ni läsa inlägget om motion på häromis blogg.

sim-2

Leave a Reply