På prispallen!

IMG_3643

Har hunnit gjort en hel del sen sist jag skrev! Bland annat har vi varit i fjällen och vandrat upp på toppen av Helags. Underbar tur som resulterade i massor av fina bilder. Skriver om det i ett senare inlägg för jag har något annat som jag känner att jag måste skriva om först! Jag och Aska var och tävlade rallylydnad i lördags och kom på andra plats med 94:a poäng! En stor överraskning men äntligen har vi vårt första godkända resultat! Känner mig givetvis nöjd med det! Vi höll på att klara vårt första agilitylopp utan disk igår men Aska sprang förbi näst sista hindret och när jag ropade tillbaka henne tog hon det på tillbakavägen åt fel håll! Så det kan gå! Däremot fick jag köra slalom med mig gåendes baklänges så vi har enormt mycket kvar att jobba på i agilityn! Här kommer film och betyg på rallytävlingen!


Betyg:

  1. 1. -1 nos, -1 nos
  2. -1 sen, -1 bris

Totalpoäng 94
Kommentarer från domaren: “Trevligt ekipage med fin kommunikation!

Äntligen kunde jag gå igenom en hel rallybana utan att sabba massa saker! Jag var lagom sugen på att tävla när vi åkte dit men är ändå glad att vi åkte när det resulterade i ett så fint resultat. Jag tävlar aldrig för att vinna, jag tävlar för att “tävla” mot våra tidigare resultat samt för att få ett kvitto på vad vi behöver träna mer på. Men det är ju ändå givetvis roligt när det går såhär bra!

3 kommentarer

  1. Grattis! Så kul! Ni kommer säkert sätta agilityn snart också. Jag har nu vågat anmäla mig till vår första rallytävling, vi får se hur det går….

  2. mycket fin tik du har! känner som sagt en familj som haft uppfödning av rasen och jag tycker att ska jag bli med hund så blir det nog en svensk dansk gårdshund som jag kommer gå lydnads och sökkurser med. Den hunden är verkligen en stor hund i liten kropp så självständiga och envetna som dom verkar vara generellt.

    1. Vad roligt att du vill ha en gårdshund om du blir med hund! Det är verkligen en underbar ras som hänger med på allt!

Leave a Reply