Vänsterslalom och högerslalom

Har börjat ta tag i slalomet igen, idag gick det riktigt bra! Aska tog vänsterslalom väldigt bra och förvånade mig med att göra ett klockrent högerslalom första gången vi gjorde det idag! Ska lägga lite fokus på slalom nu i några veckor och försöka tvinga mig själv att träna högerslalom också! Har köpt ett nytt slalom från Rusta, mycket bättre än det på granngården. Samma pris men på rusta får du 12 pinnar och på granngården fem!

Igår var vi hos min kompis kolonilott och åt. Aska strosade runt bland alla växter, tiggde mat, vakta för förbipasserande och tittade på fåglar. Vi andra åt och hade trevligt. Idag stod Linnéas födelsedag på agendan, jag hade bakat cupcakes. Vi packade in oss i bilen och for iväg till vår sommarstuga utanför Ockelbo där Linnéa befann sig. Aska badade, vi fikade, åt got mat och hade det skönt i solen.

rally
rally
rally-2

rally-3

rally-4

rally-5

rally-6

Här är en film på när vi tränade slalom idag, hon tittar fortfarande väldigt mycket på mig. Försöker träna bort det och få mer fokus framåt!

3 kommentarer

  1. Vad duktig hon är..:) Och vilka godsaker..:)

  2. Så härliga bilder och så gott det ser ut! Roligt att ni fyndat ett så bra slom att ha hemma =)

  3. Å så goda dom där kakorna såg ut!

Leave a Reply