Tävling och liten uppdatering

Här har återigen varit ganska tyst, har haft en del för mig så bloggen har fått vara i skymundan ett tag. Jag, Linnéa och min kompis Sandra packade i onsdags in oss i bilen med tre hundar för att åka iväg till Falun. Rallylydnadstävling stod på agendan! För mig och Aska gick det jättebra! Endast 4 poängs avdrag men så missar jag tredje sista skylten och blev diskad! Blev lite irriterad på mig själv men det är sånt som händer, får glädja mig åt att Aska var superduktig! Kände mig inte alls så nöjd med rundan för hon kände inte så med mig men det såg som vanligt mycket finare ut än vad det kändes som!

Här nedan ser ni banan, jag tyckte det var en kort, enkel och rolig bana!

IMG_3169

Här nedan kommer en film från tävlingen, kommentarer under.

1. -1 bris, -1nos
4 .-1 nos
5. -1 nos

“Väldigt snygg runda, synd på missat moment!”

Kommande på agendan är en tävling imorgon, en debut i agility samt att jag och Aska ska bestiga Helags i slutet av juli. Jag ska även bestiga Kebnekaise men då får Aska stanna hemma!

1 kommentar

  1. Vad roligt det ser ut..

Leave a Reply