Som på moln

Jag går som på moln efter gårdagens agilitykurs! Ibland så stämmer bara allt och hunden är hur duktig som helst, så var det igår. Vi körde en bana på 17 hinder med en hel del lite kluriga byten. Aska var hur duktig som helst första gången och tog min handling jättebra! Känner mig så stolt över min fantastiska lilla hund som är så duktig! Helt underbar känsla när allt bara flyter på! Andra gången blev det lite missförstånd plus att Aska lärt sig banan så den gången gick inte lika bra. Vi körde en variant av banan också men då hade Linnéa och Alf kört emellan. Linnéa hade haft godisfickan öppen så det låg frolic över hela planen. Det gick inte så bra med den störningen! Tyvärr fick Aska i sig en hel del så det är bara att vänta och se om det kommer någon klåda som följd på det. Linnéa blev väl lite svettig när Aska var så duktig på banan 😉

Funderar på att göra debuten i agility snart också, läskigt men också spännande. Men för att det ska kunna göras så måste jag lägga fokus på slalom så hon lär sig både höger och vänster slalom. På vänster är hon ganska duktig men det finns förbättringsmöjligheter och hon måste lära sig att ta det även fast det kommer te.x en tunnel eller ett hopphinder framför! Kursen vi har gått har varit guldvärd och vi har dessutom fått hur mycket pepp som helst av ledarna! Igår var det verkligen pepp inför att komma ut och tävla, känns roligt med en klubb som verkligen satsar på sina medlemmar!

Aska sov hur djupt som helst inatt, hon har legat helt utslagen vid min kudde nästan hela natten. Lillan blev nog trött av värmen och kursen!

4 kommentarer

  1. Så kul att det går bra. Lycka till med träning och tävling. jag sitter och funderar och velar om jag vågar anmäla mig och Alf till rallytävling i höst… Är så nervös!

    1. Ja klart du ska anmäla! Det är jätteroligt att tävla! 🙂

  2. Åh vad roligt att det gick så bra 😀

    1. Ja! 🙂 Det är alltid kul att åka hem med en bra känsla efter en kurs!

Leave a Reply