Gårdshund + GoPro vs. Insjö!

Här kommer en till GoPro-film, den här gången är det Aska som badar med en GoPro fasttejpad på sin flytväst. Blir en ganska skön vinkel tycker jag, bortsett från att allt ser superspeedat ut p.g.a kameran svänger fram och tillbaka i kombination med att Aska simmar snabbt. Jag tycker att jag får känslan av att se saker och ting ur Askas perspektiv med den här vinkeln! Det är min lillebror som köpt kameran inför snowboardsäsongen 14/15, jag vill också ha en! Dels inför snowboardsäsongen men även för att göra roliga filmer med Aska. Tur jag får låna Niclas kamera!

Annars då? Ja jag hann inte blogga så mycket förra veckan, som ni kanske märkte. Jag var upptagen med att skriva terminens sista hemtenta som jag skickade in i torsdags (3 dagar tidig! Så stolt). Nationaldagen firades genom en tidig agilityträning med Tina, när vi tränat klart åkte vi till Arken Zoo. Tina skulle ha hundmat och jag skulle ha hundgodis. Fick tips om att köpa Orijens kattgodis, väldigt behändigt format! Efter Arken Zoo styrde vi bilarna hem mot Tina, det var dags för att Aska att träna på att inte jaga barn. Hon skötte sig över förväntan! Hon var hur duktig som helst trots att barnen sparkade fotboll, skrattade, körde agility och brottades så kunde jag bryta henne varje gång hon ville jaga dom! Jag tyckte det var jätteskönt men grabbarna hade nog tyckt att det varit roligt att bli lite jagade av en gårdshund 😉

Det var så värt att få möjlighet att träna med huntränade (hundvanabarn) barn ;). Jag behöver liksom inte oroa mig för att Aska skulle skrämma dem och de var helt med på premisserna att de skulle stanna om Aska började springa efter dom. Både barn och hund var med andra ord jätteduktiga!

5 kommentarer

  1. Vad häftigt att kunna se ur deras perspektiv. Något jag bara hört talas om men inte sett i verkligheten. Kul! Finns de i hundbutiker..:)

    1. Jag tror inte de finns i hundbutiker. Det är en kamera gjord för extremsport egentligen. Men den kanske finns på stadium eller andra sportbutiker 🙂

  2. Vilken rolig film 🙂

  3. Vad söööt hon är! (: Jag vill också ha en sån kamera!
    (Har också köpt Orijens kattgodis pga storleken, funkar ju super! 😉 )

    1. Kameran är jätterolig! 🙂 Ja visst är kattgodiset perfekt storlek? Och inget smul! 🙂

Leave a Reply