Vroom, vroom!

Vi tränade lite rally i lördags men det blev en kort träning. Det var för varmt helt enkelt, hela 29 grader! Tina hade i alla fall byggt upp en jättebra bana för oss och hundarna kämpade på bra trots värmen. Jag har startnummer tre på tävlingen, av någon anledning blev jag nervös när jag såg hur tidig start jag ska ha! Men det kommer nog gå bra! Jag måste träna mer på skylten där man ska stoppa och sedan ställa hunden. Får upprepa mig flera gånger innan Aska ställer sig upp, inte bra!

rally-2

Världens bästa husse kom förbi med ngt ätbart åt hungrig matte, Aska blev superglad över att se honom!

rally-3

Husse hade varit i Holland och jobbat under veckan som gått och kommit hem klockan 01.00 på fredagsnatten. Han hade varit mycket saknad av både hund och matte. Även om matte inte fick tokrus i sängen och gnällde av lycka när han kom hem.

rally-3-2Husse hade med sig god yoghurt som dracks i fina glas 😉

rally-4

“Jag smakar lite yoghurt med dig Linnéa!”

rally-5

rally-2-2

Syster, hund och sambo delar på förstaplatsen på prispallen.

rally-6

Aska är rädd för gungan när den slår ned. På bilden tränar vi på det. Eller jag försöker träna på det i alla fall, Aska fattade nog inte riktigt vad vi gjorde. Det jag gjorde var i alla fall att stå och stampa ned gungan, klicka när den åkte i marken och gav godis. Så gjorde jag om det för att associera det ljudet med godis. Hoppas det kommer fungera!

 

2 kommentarer

  1. Ja det är roligt vilken cirkus d kan bli när någon kommer hem 🙂 Våra är så där tokiga oavsett om man varit borta en kvart eller en vecka… 🙂

  2. Vilken sötnos..:) Och trevlig blogg..

Leave a Reply