Sommar och sol

Vi har haft en väldigt varm vecka här i Gävle! I torsdags var det 28 grader varmt, i fredags 31 en och igår 29 grader. Väldigt varmt som sagt! Aska har blivit lite slö av värmen så i torsdags bestämde jag mig för att åka ut till ett ställe som heter T-udden så hon skulle få bada. Det blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig, första stället hon var i vid såg vi en orm som simmade i vattnet så därifrån gick vi väldigt fort. Andra stället var det någon som hade slängt massa matrester i forma v grillade kycklingben (livsfarligt!). Till slut hittade vi i alla fall en bit med stenstrand och vatten utan både ormar och matrester.

Det är väldigt fin skog vid T-udden, här omkring har vi annars mest bara barrskog, lövskog är relativt ovanligt. Det ska tydligen ha stått en gammal herrgård där en gång i tiden också. Brukar alltid fundera på hur udden sett ut om den funnits kvar. Vi bodde alldeles i närheten av T-udden i vår första lägenhet i Gävle. Området är fint men det är svårt att gå några längre promenader p.g.a det är så litet. Det var dock väldigt skönt att ha havet inpå knuten!

bada-2

bada-3 bada-4 bada-5 bada-6

bada-7 bada-9 bada-10 bada-12 bada-13 bada-14 badahar

 

1 kommentar

  1. Så härliga bilder, det låter som att ni fick en fin dag till sist! Läskigt med ormen dock och ren idioti att kasta mat omkring sig sådär, det förstör ju massor av vår fina natur och sjöarna omkring oss.

Leave a Reply