Ingen klåda ingen stress

Det känns verkligen som att klådan är under kontroll nu och det känns så himla bra! Äntligen säger jag bara! Jag går omkring och försöker intala mig själv att det är p.g.a våren är och vintern är slut. Aska är ju mycket bättre på sommarhalvåret än vinterhalvåret som jag skrivit förr. Antagligen beror det på att vår lägenhet är så varm så vi vädrar i stor sett dygnet runt från maj-september. Det är troligen väldigt bra för en kvalsterallergiker, tyvärr kan vi inte vädra lika mkt på vintern. Innerst inne hoppas jag att det är tack vare hyposensen som hon kliar mindre men jag vill inte hoppas, vill inte tro. För jag vet att om inte hyposensen fungerar har vi  tyvärr inte så många alternativ kvar, jag säger inte att hon skulle få somna in men vi vet inte hur vi skulle gå vidare annars.

Vart ligger hon på klådskalan då? Jag skulle nog säga ungefär samma som förra gången d.v.s mellan 3 och 4, lite närmare 3 än 4. Och det är ju jättelågt! Skulle jag var riktigt optimistisk skulle jag säga mellan 2 och 3 men vi är inte riktigt där än. Jag hoppas givetvis att det är hyposensen som gjort sitt men jag vill inte hoppas för det kommer kännas så jobbigt om det inte är så! Vi verkar i alla fall hittat en fungerade dos nu på 0,6 ml. Hon fick en spurta igår och kliar inte alls något mer efter sprutan, hon kliar lite grann direkt efter men det tror jag bara är en vanlig reaktion på att ha fått en spruta.

På allergifronten känns det alltså som ni kanske förstår äntligen ganska bra!

2 kommentarer

  1. Vad jobbigt att hon har klåda.. men skönt att det är under kontroll just nu!

    1. Ja det är stundtals riktigt jobbigt med klådan! Hoppas verkligen att hon får vara relativt klådfri under en längre tid nu!

Leave a Reply