Sjuk, plugg och tävling

Här har det inte hänt mycket under förra veckan, jag däckade under i en rejäl förkylning. Den verkar dock tack och lov vara på bättringsvägen! Men det har gjort att det inte hänt så mycket för Aska under föregående vecka. Den här veckan kommer förhoppningsvis bli bättre!

Idag var vi och simmade igen, Aska har verkligen börjat uppskatta det mer och mer. Numera får hon simma runt med leksaker och då simmar hon runt i godan ro och ska knappt vila om hon får bestämma. Inte vill hon upp heller! Idag provade vi att sätta på “streamen” så hon fick lite motstånd. Jag skriver stream men egentligen kan jag lika gärna skriva strömmen för det är vad det är, en ström i vattnet alltså. Först blev hon förvånad men hon fann sig snart och simmade på  riktigt bra.

Vi har även anmält till en tävling i rallylydnad! Den 29/5 kör vi två nybörjarklasser, hoppas det ska gå vägen! Har även smått börjat planera inför lite fjällvandring i sommar, förhoppningvis kommer jag, Ola och Aska åka upp till Abisko i början av juli/slutet av juni. Vi hade tänkt vandra och sova i tält. Förutom det ska jag och upp till Helags och faktiskt bestiga den här gången och sova två nätter på fjällstationen. Kommer bli hur mysigt som helst!

Här kommer några bilder från senaste rallyträningen.

alfaskaAlf tog jobb som koppelhållare. Båda hundarna hade nog önskat sig solglasögon!

ronjaFinaste Ronja!

rally-3

rally-4

rally-5

rally-6

rally-7 rally

Leave a Reply