Helt utspårat!

Igår var jag, Linnéa & Susanne ute och spårade med våra hundar, alla sex av dom fick gå ett varsitt spår! Det tar sin lilla tid att spåra sex hundar vill jag lova! Aska gick tyvärr ganska dåligt på sitt spår. Hon gick på sidan av spåret större delen av tiden. I sista vinkeln hittade hon rätt på spåret igen så avslutet blev i alla fall bra. Måste bromsa henne ännu mer i spåret, Susanne påpekade att jag går lika fort med Aska som hon går med Ivar och då är han ju betydligt större! Aska galopperar ju i sitt spår, inte konstigt att hon tappar bort sig!

Det låg godis i Askas spår också, första gången hon fick godis i spåren sen hon började spåra. I början var hon inte alls intresserad så då la vi många godisspår men sen dess har jag inte gjort det. Nu tyckte hon nog att det var en ganska trevlig överraskning så det kommer bli mer godis i spåren framöver. Det måste ju vara roligt för hundarna att det varieras lite, inte alltid är samma typ av spår.

fina-2Ett försök till guppbild på alla dogs. Aska är som synes mindre nöjd!

fina-3 Till slut blev det en bra bild på “kusinerna”. Fr vänster, Disa, Alf, Aska, Jözta, Agnes & Ivar

finaFinaste bästisarna Jözta och Alf!

fina-4

fina-5

fina-6Man blir smutsig av att leka med holländare!

fina-7

1 kommentar

  1. Vilka fantastiska bilder och vilket stiligt gäng.
    Ja det är svårt att få dom att spåra i ett lagomt tempo. Alf rusar sitt spår på 13 minuter! Vi tränar med att göra svåra spår och snurra runt, gå i många vinklar osv så han riktigt måste anstränga sig.

Leave a Reply