Rallylydnad?

Jag var på klubben igår med Tina för att träna rallylydnad. Det var kanske tredje gången vi gick en bana. Tina förklarade lite hur banan var sen provade jag och Aska. Jag måste erkänna att jag har nog tyckt att rallylydnad är ju bara att köra utan att träna om man tränat lydnad innan. Jag hade lite fel, det var lite krångligare än vad jag först trott. Anledningen till det är för att det ingår lite “konstiga” svängar osv som inte alls finns i lydnaden. Hur som helst så var det roligt och jag blev faktiskt taggad på att träna och tävla inom en ganska snar framtid.

När vi tränat lite rally körde jag lite spontan agility. Längtar tills kursen börjar, behöver lite struktur på hur jag tränar!

rally-3

rally-4

rallyTina och Ronja kör banan vi satte upp.

rally-2Susanne var också där och tränade med sina hundar, här kör hon lite agility med Agnes.

 

Leave a Reply