Simning

Måndagsmorgon är sim-morgon för oss. Aska har nog tyckt att det var helt okej innan men har rampen som hon går upp på fällts upp har hon snabbt varit där för att ta sig ur polen. Idag provade jag kasta ut lite leksaker i polen för att se om hon skulle ta någon. Hon är ju lite feg så till en början så vågade hon inte riktigt. Men till slut tog hon mod till sig och tog en sen simmade hon glatt runt med den i poolen. Till en början försökte jag belöna henne och kasta ut leksaken igen men hon ville hellre behålla sin leksak än att få godis så då fick hon simma runt med den.

Vila ville hon inte göra, fick fånga henne i selen för att kunna få fast henne för vila. Att gå upp hade hon inga som helst planer på, Linnéa fällde upp rampen och jag tänkte att hon går väl upp själv som vanligt men icke! Hon simmade mot den men svängde sen av. Jag försökte locka upp henne på rampen men hon skulle bara inte upp! Så jag försökte fånge henne men fick inte tag i henne för hon simmade hela tiden utom räckhåll. Efter ett antal försök fick Linnéa till slut tag på henne.

Även om hon var “olydig” och inte lyssnade för fem öre när jag försökte få henne ur poolen så tycker jag att det är roligt att hon idag tyckte det var så kul att simma att hon inte ens vill gå upp. Jag tror det kan vara bra för hennes självförtroende att få simma runt med lite leksaker. Att hon vågar ta dom fast det är lite läskigt. Det är säkert därför hon inte vill släppa dom sen heller!

När hon var duschad och klar sprang hon upp på rampen för att titta när Alf simmade, hade hon inte varit så feg så hade hon nog hoppat i igen!

Ikväll ska vi till klubben och prova på lite rallylydnad tillsammans med Tina & Ronja. Tänkte även passa på och träna lite agility.

20140428-113819.jpg

 

Tillsammans med Disa på ribben efter simning.

 

1 kommentar

Leave a Reply