En surikat? Eller en dansk/svensk gårdshund?

Surikat?
Surikat?

Ja ibland är det inte lätt att se skillnad på dom! 😉 Tog en paus i pluggandet igår och tog en promenad med Aska. Hade spanat in några fina vårblommor i Bourlongen som jag ville fota henne i så tog med systemkameran. Stötte på två klasskompisar som var ute och gick med den enas hund så vi fick sällskap halva rundan, väldigt trevligt! En väldigt söt liten hund, tycker det är roligt att Aska på senaste tiden lärt känna två småhundar. Hon tycker ju inte att de stora hundarna som finns i vår familj är så party när vi är ute och går. De är alldeles för vilda för henne. Bäst funkar det nästan när Susannes hundar också är med för då har Alf noll intresse för Aska, då är det bara Ivar & Jözta (Susannes coola malle och holländare)  som gäller 😉

Det är så fascinerande att se alla sex hundar gå lösa då. Aska vill som sagt inte ha så mycket kontakt med dom utan vill mest gå för sig själv och alla hundar respekterar det så bra! Hon får vara i fred mitt i smeten liksom. Nästa gång vi går en sväng med alla hundarna ska jag ta med kameran så får ni se vad jag menar 🙂

Finaste, finaste Aska
Finaste, finaste Aska
Underbart med vår!
Underbart med vår!
Motvillig modell?
Motvillig modell?
blommor-11
.
blommor-3
.
blommor-2
.

 

Leave a Reply