Jag har inte gått en kurs på 2 år!

Gullungarna
Gullungarna

Precis som rubriken lyder så har jag inte gått en kurs med Aska på 2 år!  Inte konstigt att min inspiration när det kommer till hundträning har sinat! Senaste kursen jag gick var våren 2012. Då gick vi en nybörjarkurs i agility och sen dess har vi inte gått någon kurs. Kurser är väldigt bra för inspirationen tycker jag, dels så utvecklas man ju enormt av det och sen är det ju väldigt roligt.

Nu ska vi gå kurs igen! Jag har anmält oss till en till agilitykurs och jag är väldigt taggad på det. Är väldigt taggad öth att köra igång med agilityn igen. Det enda som är lite tråkigt är att jag inte har några träningskompisar som kör agility regelbundet. Jag kommer dock att få sällskap på kursen av syrran och en annan hundvän. Det kommer bli hur roligt som helst! Hoppas att dom ska bli så bitna så dom vill träna mycket och åka runt och tävla med mig 😉

Förutom agilitykursen skulle jag även vilja gå en kurs i freestyle men det verkar svårare att hitta häromkring. Blev väldigt inspirerad till freestyle efter våran uppvisning på Stockholms Hundmässa!

Leave a Reply