Winter is ending

Kalla tassar
Kalla tassar

Var ute och lekte lite med mitt teleobjektiv igår. Efter att ha suttit i tre dagar och redigerat film tillsammans med Mikaela, Rebecca som också var med på flashmoben så kände jag mig minst sagt inspirerad. Kan väl nämna att vi hade hjälp av en jätteduktig kille från Lettings, han gjorde den mesta redigeringen och vi tyckte till. Blev inspirerad att lära mig redigera också. Det är in progress, har börjat lite smått här hemma.

Men åter till optiken, har aldrig riktigt gillat vårt (läs Olas) teleobjektiv. “Vi” har ett Sigma 70-300mm F4-5,6 APO DG. Jag har tidigare i stort sett helt dömt ut det här objektivet och alltså knappt använt det. Men igår fick jag som sagt lite inspiration och tänkte att i alla fall skulle ge det en till chans. Blev förvånad och hyfsat nöjd med resultatet (visst jag skulle gladeligen köpa ett bättre, om jag hade råd/inte var för snål). I bättre ljus kan det nog vara riktigt bra med tanke på dess pris! Är inte helt nöjd med skärpan i bilden och färgåtervningen blev lite knasig, så den fick jag jobba lite med i Lightroom.

Glöm inte att kolla in våran video från vår flashmob på Stockholm Hundmässa i inlägget nedan. Skänk gärna en slant till Musikhjälpen också! För varje 50kr du skänker kan du vara med och tävla om fina, fina priser hos Hundsportens insamling! Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet! 50 kr kan verkligen göra skillnad!

3 kommentarer

  1. Så söt i sin väst 🙂

  2. jättefin bild! 🙂

  3. Vilken söt bild! Och bra jobbat med filmen, såg riktigt häftigt ut. Ångrar nästan att jag var på mässan på lördagen istället för söndagen!

Leave a Reply