Imorgon klockan 17.20 på Stockholms Hundmässa!

Utkiksplats
Utkiksplats

Hon är bara så bra min lilla hund, ställer upp på det mesta tok jag hittar på. Idag körde vi vår grej för Hundsportens insamling till Musikhjälpen på Sergels Torg. Aska har aldrig varit där förr men hängde ändå glatt på! Allt satt inte perfekt men vi hade så otroligt roligt! Det var en helt underbar känsla att få var med och göra något sånt här! Givetvis kommer det att komma filmer!

Imorgon kör vi på Stockholms Hundmässa i Älvsjö, rekommenderar verkligen att ni som är där befinner er vid finalringen i A-hallen vid 17.20. Eller strax innan, ni som inte är där men befinner er i Stockholm, kom ni också! För er andra så kan ni se det hemma på SKK´s live-stream! Det kommer bli jättebra! Jag är tjejen med orange/rött hår tillsammans med den röd/vita gårdshunden 😉

1 kommentar

  1. Men men var kan jag se det? Klickar febrilt på det som streamas men hittar er inte 😛

Leave a Reply