Vi drog till fjällen

Här kommer lite bilder från 31/8 i år när jag, min mamma, min syster och min moster Marie var och fjällvandrade, givetvis med respektive tillhörande hundar. Men nästa år får nog Doris stanna hemma, hon fyller 13 i början av 2014 och är nog bara glad om hon slipper dylika äventyr i fortsättningen! Leden vi vandrade på under dagen dessa bilder är ifrån var en led som gick runt Sömlingshågna, mycket vackert var det!

(Jag är inte alls överens med skärpa-verktygen i PS CC som ni kanske ser på bilderna..)

Finaste Irma
Finaste Irma
Galningarna aka Leia & Irma
Galningarna aka Leia & Irma
Doris fick åka väska en del.
Doris fick åka väska en del.
Världens bästa Disa
Världens bästa Disa
Hela gänget
Hela gänget
Linnéa med Alf & Disa
Linnéa med Alf & Disa
Linnéa med Alf & Disa
Jag & Aska
Jag & Aska
Jag & Aska
Jag & Aska

 

 

3 kommentarer

  1. Underbara bilder och vad härligt vi hade:)

  2. å så underbart det ser ut! 🙂 jättefina bilder!

  3. Jättefina bilder! Nu längtar jag också till fjällen 🙂

Leave a Reply