Klådan är bättre

_MG_2773

Klådan är mycket bättre nu, det känns så skönt. Äntligen! Även om det sker med medicinering så känns det bra. Hoppas att vaccinet ska bli klart snart men det känns som att vi inte kommer börja med det innan nyår. De tre första gångerna måste ske på djursjukhus då det i ett fåtal fall är vissa hundar som fått en allergisk chock. Hoppas inte det händer Aska! Men det verkar vara väldigt ovanligt, tack och lov. Jag kan verkligen rekommendera Djurakuten för er som har hundar med hudproblem. De är helt outstanding där!

Jag skulle nog säga att hon just nu ligger mellan 4 och 5 på klådskalan om inte kanske något lägre ändå men det törs jag inte skriva.. Jag vet att hon knappt kliat något inatt eftersom att jag var vaken halva natten. Drack så mycket koffein och socker när jag skrev min hemtenta så jag var alldeles för uppskruvad för att kunna sova! Nu vet jag varför det finns dem som inte dricker kaffe på kvällen! 😉

1 kommentar

  1. Åh, va skönt att det är bättre med klådan. Vad är det för vaccin? Är det sådant som man som människa kan få om ex är gräsallergiker, så att man tål det bättre?

    Sv: Ja, rasval är så himla svårt!

Leave a Reply