Ökad klåda

Aska klåda har ökat sen i lördags, jag vet inte om det är något hon fått i sig eller vad det kan vara. Hon var hos mina föräldrar i fredagsdag och natt då jag var på Stockholm Horseshow hela dagen. Hämtade hem henne på lördag förmiddag, reagerade på en gång att hon kliade väldigt mycket. Tänkte att det kanske var på grund av att mina föräldrar har ganska mycket mattor osv hemma hos sig. Så jag duschade henne med Epi-soothe men det gav inget vidare märkbart resultat. På kvällen åkte vi till Upplands Väsby för att träna i Stockholmshundsportscenters Hundhall igen och hon satte sig till och med ned under träningen och kliade. Inte ett bra tecken!

Pratade med mamma om hon visste med sig att hon fått i sig något olämpligt och det enda hon kunde säga var att hon stannat och nosa länge på ett ställe. Hon visste inte om hon fått i sig något då. Hon har ju stannat länge när jag varit ute med henne också och eftersom att jag har henne lös så går jag vidare när hon stannar. Hon får springa ikapp mig istället. Det är ju väldigt svårt att hindra henne helt och hållet från att få i sig något, nosa på promenader måste hon ju få göra. Tyvärr kan jag inte vara 100% uppmärksam på henne hela tiden 🙁

Skulle säga att hon de senaste dagarna legat på en 8 på klådskalan vilket är väldigt högt. Det är så jobbigt och jag lider verkligen med henne 🙁

Leave a Reply