En av Sveriges 100 bästa hundbloggar!


Satt på föreläsning i onsdags och fick ett mail från Häromi, skummade igenom det väldigt snabbt. Läste något om Sveriges bästa hundbloggar. Roligt, det måste jag kolla in när jag kommer hem tänkte jag. Det är ju alltid roligt att hitta nya bra bloggar. Till min stora förvåning läste jag noggrannare vad mailet faktiskt handlade om, jag var med på listan! Känner mig väldigt glad över det! Såhär lyder deras ord om mig

I bloggen Emma och Aska får du följa med i Emmas och den dansk/svenska gårdshunden Askas fartfyllda liv. Emma är en ung djurintresserad tjej som har planer på att studera Etologi och Djurskydd. På bloggen bjuder hon ofta på vackra bilder och intressant läsning för den hundintresserade.
http://emmaochaska.se

Blev extra glad att de benämner mina foton som vackra, det värmer gott i fotografhjärtat! 😉 Tack så hemskt mycket Häromi, känner mig väldigt hedrad över detta!  Gå och kika in de andra bloggarna vet jag! Jag kommer i alla fall att göra det! 😀

 

 

2 kommentarer

  1. Hej och grattis!!! Hittade hit tack vare den listan, och är redan fast!! Underbar blogg!

    1. Tack så hemskt mycket! 😀

Leave a Reply