Hundhall

Förra helgen var jag iväg med ett stort gäng människor med hundar och tränade i Stockholms Hundcenters hundhall. Åh vad jag önskar att vi har något liknande här i Gävle, det skulle inte ens behöva vara hälften så bra för att jag skulle vara nöjd. Hallen hade verkligen underbart golv, ville man behövde man inte ens ha skor. Man behövde verkligen inte oroa sig för att hunden skulle halka för mattan de lagt in var verkligen toppen.

Aska var hur peppad som helst, älskar när hon är så även om hon kan bli lite svårkontrollerad när hon är för laddad.

 

Aska och jag hade byggt bo
Aska och jag hade byggt bo
En bild på en del av hallen
En bild på en del av hallen

1 kommentar

  1. Ooh, så fin hall! Vi har bara en liten förvaringshall, men visst går det att träna i den också 🙂

Leave a Reply