Klåddagbok

20131105-135443.jpg

Har skapat en ny kategori som heter “Klåddagbok”, den är väl egentligen mest till för mig själv men har insett hur bra bloggen är när det kommer till att komma ihåg hur saker har varit.

Hursomhelst så är klådan mycket mildare nu, har duschat henne med Epi-Soothe både igår och idag samt avslutat med balsamspray. Tycker att jag märke en stor förbättring efter duschen igår och efter att ha pratat med en sköterska på DA så blev jag informerade om att jag kan köra en kur och duscha några dagar i rad. Provar det och ser om det blir en förbättring!

Jag kommer att hänvisa till en “klådskala” i inläggen som ligger under kategorin “Klåddagbok”. Vad jag menar då är vart i klådan hon är på en skala från 0-10, här under ser ni två bilder på ett papper vi fick av Djurakuten som en hjälp i att bedöma klådan. Första bilden visar skalan från 0-10 det andra pappret beskriver “kriterierna” i hur “svår” klådan är. Som ni kan se var Aska mellan 7-8 när vi första gången var hos Djurakuten. Det har gått ett år sedan dess och anteckningarna ni kan se på andra pappret är anteckningar som gjordes under eliminationsdieten.

I och med att jag först tog en längre morgonsväng och sedan direkt in i duschen och låta Epi-soothen verka i tio minuter så har jag inte alls märkt av så mycket klåda idag. Hon kliad lite imorse men jag har inte vaknat inatt av att hon kliat vilket jag gjort de flesta andra nätter den senaste tiden. Ironiskt att jag skrev den 3:e att jag inte tyckte Epi-soothen gav resultat. Just nu upplever jag som att det har hjälpt till att lindra väldigt mycket. Skulle säga att hon är någonstans mellan 4-5 på klådskalan nu. D.v.s jag tycker att hon just idag hamnar någonstans mellan lindrig och måttlig klåda. Känns väldigt bra. Får hoppas att det håller i sig!

Namnlöst-1 (dragen) 1 Namnlöst-1 (dragen)

Leave a Reply