Längesen sist!

Här var det längesen jag skrev något! Jag har inte haft lust eller ork under hela vintern. Och ska jag vara ärlig så har hundträningen också fått lida, Aska har det nog inte gått någon större nöd på däremot. Men hennes problem med allergin har verkligen dragit ned mig och det har ett tag känts helt hopplöst. För hur jag än vrider och vänder på det så kommer Aska aldrig bli frisk, hon kanske bli symptomfri men frisk kommer hon aldrig kunna bli. Får hon i sig något hon är allergisk mot ja då kommer klådan att blossa upp.

Vi hade en så himla bra period ett tag, Aska kliade sig ingeting alls i stort sett och det helt utan medicinering. Jag var så himla glad och tacksam, hade bett veterinären om ett recept på Atopica för hennes klåda bara eskalerade sen böt vi foder och klådan försvann. Så skönt! Men nu verkar den dock ha kommit tillbaka. Vet inte om det beror på att hon börjat reagera på ren eller om hon fått i sig något olämpligt eller om det är pollen eller kvalster.. Försöker bada henne några gånger i veckan samt tvätta alla filtar i 90 grader och byta sängkläder minst 1 gång i veckan också. Sängkläderna tvättas också i 90 grader, hon brukar bli bättre om klådan ökat efter att man gjort detta men inte den här gången. Så det fick bli en kort kortisonkur för att se om det kan dra ned klådan.

Jag har bestämt mig för att skriva öppet om allergin igen för jag skiter ärligt talat i vad andra tycker nu. Jag har så mycket mer kött på benen angående allergi så nu kan jag ta andras åsikter och rycka på axlarna åt dom som jag inte sätter mycket värde på.

Leave a Reply