Hej igen!

Vill bara titta förbi och tala om att vi lever, det där inlägget om Askas allergi får jag be att återkomma om. Jag har i alla fall blivit mycket klokare nu när det kommer till allergin och vi har hittat en mat hon äter. Om någon skrivit i kommentarerna och frågat efter lösenordet till de skyddade allergiinläggen så är risken tyvärr väldigt stor att jag missat den, jag har nämligen i skrivandets stund 3948 st kommentarer. Det mesta är spam, mitt spamfilter verkar inte vilja fungera.. Så ja, jag har lite att ta tag i. Ska försöka börja blogga lite mer nu och komma igång med träningen igen.

Jag har kommit fram till en “rolig” sak med mig och frittfölj det är precis som när jag rider, jag kan inte låta bli att titta ned på det fina lilla djuret jag tränar med. Den ovanan måste bort nu!

Här har ni några bilder från i onsdags när vi var och tränade lydnad inomhus, vilken lyx! Tur man har så himla braiga träningskompisar som kan fixa fram en inomhushall åt vår grupp!

P.S Jag ska försöka fixa alla trasiga länkar till bilderna här på bloggen, ska bara ta tag i all spam först.. Egentligen hade jag tänkt skriva ett inlägg om hur jag inte för allt i världen kan förstå hur folk inte bryr sig om ifall deras make-up de köper är djurtestad eller ej men jag hade glömt bort lösenordet till bloggen så när jag väl började skriva kom jag inte ihåg vad jag ville logga in för att skriva om. Kanske lika bra, jag kan vara en liten idealist när det kommer till djurvälfärd..

lydnad (2 av 19) lydnad (15 av 19) lydnad (14 av 19) lydnad (13 av 19)

Leave a Reply