Planering

Vi satt och pratade om planering på senaste träffen med lyndadsgruppen som vi hade i söndags, det var jag som efterfrågat det bland annat. Och vi kom ju på redan när vi gjorde SWOT-analyserna att det här med att jag inte planerar är ett stort problem för mig, det har funkat hyfsat hitills och vi har kunnat lära oss en hel del moment riktigt bra men jag tror att vi har har kommit till en punkt där det kanske inte bara funkar att köra på någon känsla och inte ens fundera över vad man egentligen vill belöna. Så idag satte jag mig och skrev ned vart vi är idag i förhållande till LK1, sen gjorde jag även en plan för en träning som jag sedan åkte till klubben och genomförde.

Jag tror att jag ska göra såna här “sammanfattningar” då och då för att stämma av läget, jag skrev upp alla moment och hur dom såg ut för oss, sen skrev jag en lösning på hur jag ska träna för att dom ska fungera. Vi får väl se om det ger något, men på något sätt måste jag få in lite mer eftertanke i träningen i alla fall. Skriver ett inlägg sen om det jag kom fram till i mina funderingar!

3 kommentarer

  1. Härligt att du har hittat ett sätt som fungerar bra! Ska bli intressant att läsa mer sen. =)

  2. Det låter bra!!

  3. planera träning…något jag verkligen borde bli bättre på!

    vet inte vilka du ger lösenord till för övrigt men jag testar att be snällt om det och hoppas på det bästa! emelie@prickig.se

Leave a Reply