Lite lydnad

En film på när jag och Aska tränar lite ställande under gång, apportering och lite starter i FF. Jag är alldeles för seg med belöningen vid ställandet. Återigen så måste jag tänka igenom vad det är jag vill belöna, vill jag belöna ett snabbt ställande eller att hon står kvar? Jag vill belöna ett snabbt ställande men det jag belönar i filmen är egentligen att hon står kvar. Nästa gång vi tränar det här ska jag ge henne ok så fort hon ställer sig. Planering, planering och fundering, jag är ju så dålig på det.

Jag måste fundera över och lägga om hela mitt sätt att belöna på för som det är just nu är det inte tydligt för varken Aska eller mig. Jag måste veta vad jag vill belöna innan jag börjar träna. Filmen ni ser här är dock från 25/8 så den har några veckor på nacken. Som det är nu så har vi inte tränat sen dess typ. Aska löper och jag har avstått träning helt och hållet under detta löp även fast hon inte varit lika seg som vid förra löpet. Men jag kände att vi behövde en paus.

 

Har tappat lusten till att blogga litegrann men har nu bestämt mig för att jag bara ska skriva om sådant som jag vill ha och kan ta andras åsikter om. Allt som handlar om veterinärer och eventuell allergi kommer jag hädanefter att skriva i ett privatinlägg, det är inget som jag varken vill eller orka ta massa olika åsikter om. Jag gör det som jag tycker känns bäst helt enkelt.

4 kommentarer

  1. Aska hon är allt bra duktig hon;) du me……

  2. Duktiga ni är! Ja, ibland är det ganska svårt när man inte riktigt har en plan över vad man faktiskt vill träna på. Jag gör samma sak jag med ibland. Ett annat misstag som jag ofta gör är att sätta ihop moment innan delarna är helt färdiga.

  3. Tycker det ser jättebra ut 🙂 Duktiga ni är!

  4. Kul med film =) Duktiga ni är!

Leave a Reply