Agilitykurs

Idag var det agilitykurs igen på kvällen, Aska har ju varit lite opepp på att träna på ett tag så vi har inte tränat något ö.t.h hemma på hela veckan. Vi hade tävlingslydnadskurs i söndags men utöver det har vi inte tränat något alls för jag har tänkt att Aska nog behöver vila lite. Det verkar har fungerat för idag var hon nästan helt sitt vanliga galna jag under hela kursen!

Det är två dvärgschnauzrar med på kursen varav en av dom är svart & silver, jag har sedan första gången jag såg den tyckt att den liknar Doris väldigt mycket. Eftersom att hon fått tre kullar så funderade jag på om den kanske hade henne bak i linjerna. Har funderat på det varje gång vi haft kurs och idag frågade vi var hunden kom ifrån. Han kom från samma kennel som Doris, syrran frågade vad mamman hette och det visade sig att den här hunden är Doris barnbarn! Så himla kul att jag kunde se det bara genom att titta på den här hunden!

Hennes hund var sex år och hon tyckte han var gammal, jag sa att det kändes ungt om man jämförde med mormor som blir hela 11 år i år! Älskade Doris <3

2 kommentarer

  1. Det gör mig bara ledsen när folk säger att deras hundar är gamla, de är ju hela 6 år! suck! Min hund i Ryssland är 6 år och hon har precis slutat vara valp och blev en aning mognare och lite mer seriös, men frisk och glad är hon fortfarande och kommer vara det minst lika långt.

    Hon är fin din Doris. Det är häftigt hur man lär sig se skillnader på hundar av samma ras när man har erfarenhet av en viss rashund. Alla westies såg likadana ut i mina ögon innan jag blev ihop med min man och fick lära känna hans Westie. Så nu plötsligt är alla westies olika. Samma sak hände med Bernersennen efter jag började läsa http://quilaoronja.blogspot.se/. Men att du kände igen Doris barnbarn är vrkligen märkligt!

  2. Häftigt att du kunde känna igen hennes barnbarn så där!

Leave a Reply