Uppe i sadeln igen

Nu är det bestämt, måndagar blir stalldagar. Känns helt underbart, hästen är så mysig också. Mjuk och fin att rida, 4-åring så han kan inte så mycket än men hans ägare har gjort ett toppenjobb hitintills så han kommer säkert bli hur fin som helst! Ägaren är bra också, trevlig och vettig! De två gånger jag har haft uppehåll med hästarna så har jag varit mer eller mindre olycklig och känt att något saknats i mitt liv men jag har aldrig kunnat lagt ihop pusslet och förstått att det är hästarna först när jag börjat rida igen.

Känns som en bra grej att vara medryttare också för nu kommer jag hinna med både att rida och att lägga ned så mycket tid som jag vill på hundträning. Har en riktigt bra känsla inför det här!

2 kommentarer

  1. sv: Haha, tack för din kommentar om Hella. Hon är verkligen en underhållande hund att leva med. 🙂 Men visst tröttnar man ibland, fast jag har märkt att då är det lika bra att ge upp. Blir man sur eller irriterad blir hon bara mycket motsträvigare.

    Ja, föreläsningaen var rolig! 🙂 Inte så mycket om hundens språk och signaler, utan mer om hunden relation till människor och deras anpassning till oss. Mycket intressant, men inte så mycket ny information om man är intresserad av sånt sen tidigare. 🙂 Fast den var helt klart sevärd, han är en väldigt bra föreläsare om inte annat. 🙂

  2. Åh så roligt! Önskar att jag hade tid att vara medryttare också men naee.. 🙁
    Du får lägga upp nån bild på hästen sen 😉

Leave a Reply