Dag 5-Andra husdjur i ditt liv

Dag 1 – Presentera dig själv
Dag 2 – Presentera min hund
Dag 3 – Berätta om din hunds ras
Dag 4 – Din första hund
Dag 5 – Andra husdjur i ditt liv
Dag 6 – Renras eller blandras?
Dag 7 – Hundsport
Dag 8 – Har du och din hund tävlat?
Dag 9 – Viktiga egenskaper när du väljer hund
Dag 10 – Ett roligt ögonblick med din hund
Dag 11 – Hur valde du kennel?
Dag 12 – En ras du skulle vilja ha
Dag 13 – En ras du inte vill ha
Dag 14 – Det här älskar min hund
Dag 15 – Det här tycker inte min hund om
Dag 16 – Visa en rolig bild på din hund
Dag 17 – Ditt favoritminne med din hund
Dag 18 – Tik eller hane?
Dag 19 – Varför har du hund?
Dag 20 – Ditt mål för 2011

Dag 5 – Andra husdjur i ditt liv

I mitt liv finns inga andra husdjur, inga som bor hos mig då vill säga. Hos mamma och pappa finns ju Signe & Doris och hos min syster finns ju Disa. Men ingen av dom bor ju hos mig även om Signe & Doris är hela familjens hundar. Så jag väljer att istället skriva lite kort om min häst, Missy eller Miss Kiss som hon egentligen heter.

Vår resa började 2006 då jag blev medryttare på henne, i maj 2007 tog jag över henne på heltid över lite tråkiga omständigheter och sedan dess har hon bott hos mig. Hon är nog världens snällaste häst och skulle aldrig göra en fluga förnär. På marken är hon en ängel men vid rindningen kan hon ha ett jävla humör och är ingen nybörjarhäst även om många tror det pga hon är så snäll & väluppfostrad vid all hantering på marken. Vi har i lite mer än ett år kämpat mot en häkta som jag många ggr trott skulle tvinga oss att skiljas åt. I juni i år fick jag äntligen ett rakt och klart besked, Missy kommer kunna fortsätta leva och må bra som promenadhäst. Hos mig får hon stanna livet ut!

Jag & Missy 2010

Missy första dagen hos mig 28:e maj 2007

Missy 28:e maj 2008

1 kommentar

  1. Riktigt fin häst! 🙂

Leave a Reply